tisdag 2 juni 2009

Varmt!!!

I sondags var vi pa en marknad med stort M(maken overlycklig, not). Vi gick och gick, handlade och sa gick vi lite till och shoppade, ja ni forstar, den var STOR. Det var sa billigt att shoppingdjavulen kom fram i tjejerna allra helst den aldre varianten. Kan definitivt vara vart ett till besok!
Nu har vi haft oootroligt varma dagar och med varmen kommer luftfuktigheten. Kanns som en helt okej bastu pa hemmaplan. Stranden ar lang, vit och med stora vagor. Barnen far vi dra upp ur vattnet. Solskyddsfaktorn har vi fatt hoja till 50, nar hander det hemma i kara Svedala?
Nu borjar vi dock se moln i horisonten, sa det ar kanske dags for en utflykt i eftermiddag. Vi far val se .
Monsunregn ar haftigt, himlen oppnar sig i 15 minuter och sa ar det sol igen. Har aldrig sett sa mycket regn pa sa kort tid. Luften blir harligt sval i 5 minuter, sen var det dags igen, sf 50, parasoll, obligatoriska flamtningarna och de standigt aterkommande baden. Vi klagar inte!

1 kommentar:

Ingela sa...

Hejsan på Er! Vad roligt att höra att ni har det bra. Har är allt ok,ovanligt lugnt för att vara i Rutvik, blåsigt som vanligt och snart sommarlov,tack och lov!! Jesper har avslutningsmiddag/bal i kväll han ska till och med ha kavaj, det ni. Saknar er i massor men vi ses ju snart igen, fram tills dess håller vi koll på bloggen. Kramar i massor //Ingela med bihang (7 an)