tisdag 19 juni 2012

Miami



Ja då har vi lämnat St Augustine's kritvita stränder och hajarna för Miami. Det var en låång resa ner hit, men när vi väl hade tråcklat oss genom centrum och ut till South beach är det riktigt värt det. väldigt cool stad där stringbikini är helt okej att gå på stan i. Hihihi. Robert har dock bara ögon för sin underbara hustru:)(inte i stringbikini) Tjejerna har hittat ett till Victoria's secret och jag har fyndat ett till par jeans till vrakpris. Vi har promenerat på stranden ikväll och sen satt vi och tittade på folklivet på strandpromenaden. På väg ner till Miami tog vi en sväng förbi Kennedy space center och såg på rymdraketer och rymdfärjor. I morgon blir det nog stranden innan vi intar ett superstort köpcentrum en bit härifrån. See ya later!



I går var det Fars dag i USA och Robert tyckte att man ska seden dit man kommer, så då blev det farsdags-bakelse till far i amerikamått. Hela toppen var frosting och lite längst ner var det chokladmuffins.







1 kommentar:

Ingela sa...

Ja ni verkar ju ha det helt underbart, vad mycket roligt och nya saker att lägga till i sitt upplevelse CV. Men nog är det är tur att det bara är ca 1 vecka kvar innan ni kommer er hem, saknar Er :) Snälla kan ni ta med Er lite värme tack ;)
Idag har vi i och för sig 15 grader men mulet och himlen ser inte allt för rolig ut.
Kramar i massor från 7:an / Ingela